torstai 20. marraskuuta 2014

Loppumaton himo

Himo. Lyhyt, mutta voimakas sana. Hallitsematon, kontrolloiva, nautintoa tuottava tunne ja mielentila. 


"Justhan sä sait ja nytkö oot jo taas vailla!"


Tuttu tunne? Mikään ei vaan riitä. Vaatteet lentävät kaaressa pitkin huonetta. Määrätietoinen tönäisy vasten sänkyä ja suudelmat pitkin kaulaa. Kädet kuljeskelevat rauhattomasti ympäri vartaloita, eikä tarvita montaakaan kosketusta puolin ja toisin, jotta voidaan huomata, että molemmat ovat valmiita taas uuteen kierrokseen.


Sex Cave (engl.) = Usein suhteen alussa esiintyvä vaihe, jossa pariskunta harrastaa seksiä jatkuvasti. 


Kyllä. Miten pitkään on sallittua asustaa seksiluolassa? Onko hyväksyttävää, että himo toista kohtaan jatkuu suhteessa vakiona tai jopa kohoten korkeuksiin ja toimien suhteen tilaa hallitsevana kuukausia, jopa vuosia? Onko luolasta koskaan pakko poistua?


"Mitäs tää meidän pariskunta on tehnyt tässä viikonloppuna?"


Ollaankos nyt aivan rehellisiä, mielihän tekisi sanoa, että sori, nyt en kyllä muista mitään viikonlopusta (enkä kyllä edeltävästä viikostakaan), kun lähinnä oon ollut jalat levällään ja saanu munaa niin, että vielä jälkikäteen unissanikin voihkin. 


"Jos ihan pikaiset vaan?"


Seksi ja himo hallitsevat suhdetta suuresti. Voiko seksiä aikatauluttaa? Voiko muita menoja (pliiiis) siirtää? Kun en nyt haluis mitään muuta niin paljon, kuin sitä että työnnät kyrpäs mun sisälle ja annat mulle sitä herkkua, mitä oon tottunut saamaan.


Mikähän korvaava selitys ensi kerralla keksitään seksiluolassa vietetylle ajalle, tyypit alkavat jo epäillä.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti