maanantai 15. joulukuuta 2014

Tyttöjen välisiä juttuja

En oo koskaan ajatellut olevani naisiinpäin suuntautunut, enkä edes erityisen bi-henkinen. Ehkä noin päälle vuosi sitten asia kuitenkin muuttui hieman, kun läheisempään tuttavapiiriini ilmeistyi tai pitäisikö sanoa että paremminkin tuttavapiiristä paljastui muutamakin tyttöihin suuntatunut tai tytöistä edes jossain määrin kiinnostunut tyttö. Kun tytöt keskenään juttelevat ns. tyttöjen juttuja, niin väkisinkin alkaa ajatukset harhailemaan ja alkaa pohtia omaa suuntautumistaankin tarkemmin.

Avoimuus seksiasioissa on ehdottoman hyvä juttu. Kun kertoo haluistaan ja toiveistaan, on todennäköisempää, että ne toteutuvat. Myös toiveet, jotka ovat enemmän tai vähemmän kiellettyjä, on hyvä paljastaa - vaikkapa se, että joskus sitä miettii, millaista harrastaa seksiä naisen kanssa. Kyllä mä voisin todellakin kokeilla seksiä naisen kanssa. Jonkinlainen lupakin mulle on annettu, mutta en ole vielä ihan niin pitkällä ajatusteni kanssa, että voisin kokeilla. Kuitenkin aina voi miettiä, millaista se olisi. 

Mikäs tällaista naista toisessa naisessa kiihottaa? Mietitäänpäs. 

Jos ajatellaan suomalaisia julkkisnaisia, niin mun ihannenainen olis jotain Jenni Vartiaisen tai Tarja Turusen tyyppistä. Tummat, pitkät hiukset on niiiin kuumat naisella. Ehkä enemmän vielä Tarja kuin Jenni, koska se tietty naisellisuus on se juttu, joka kiinnittää huomion eniten. Naisellisuus ei ole mun mielestä sitä, että tarjoillaan tissit koko maailman nähtäviksi ja kuljetaan hameessa, jonka kanssa ei tarvitse kyykistyä, vaan naisellisuus on tietty tyyli. Korkkarit, mekot, joihin liittyvä sopiva ja tyylitelty paljastelu on kuumaa. Pin-Up on yksi hyvä esimerkki kunnon naisellisuudesta, hyvällä maulla tehty paljastelu ja laittautuminen iskee tähän tyttöön.

Mitäs sitä sitten haluis tehdä tyttöjen kesken?

Naisten välisen seksin voisikin sanoa ideaalitapauksessa mun mielestä olevan enemmän rakastelua kuin nussimista, ero on selvä. Rakastelun ei tarvitsisi edes johtaa orgasmiin, se olisi enemmänkin sellaista leikittelyä naisten kesken. Seksi naisen kanssa olisi mun mielestä herkkää, tietyllä tavalla erilailla aistikasta kuin miehen kanssa. Tottakai se on erilaista pelkästään siksi, kun kummallakaan ei oo kyrpää, jota työntää toisen sisään nautinnon tuottamiseksi. Vaikkei kyrpää ole käytettävissä, niin naisten välinen seksi ei ole pelkkää nuolemista ja sormettamista, vaan naisten välisessä seksissä tulisi varmasti käytettyä luovuutta hyväksi. Kaikki ruumiinosat käyttöön, kädet, jalat, ties mitä sitä keksii. Apuvälineetkin ovat varmasti suureksi iloksi. 

Itse en kuitenkaan näe, että naisen kanssa seksiä harrastaessa haluaisin strap-on dildoa sisääni tai vastaavaa, ei. Tarkoitus ei mun mielestä olisi, että toinen leikkii miestä, vaan että käytetään naisellisia keinoja toisen tyydyttämiseen. Sori miehet, mutta nainen vaan tuntee pillun miestä paremmin, kun on sen kanssa koko elämänsä elänyt, joten siitä voi olla tiettyjä etuja, kun autetaan vastaparia pääsemään kliimaksiin. Tää ei toki tarkoita, että dildot yms. olis kokonaan poissuljettuja, vaan nimenomaan se, että jos niitä apuna onkin, niin se hoidetaan jotenkin naisellisemmin. Jotain söpöjä suristinjuttuja, pieniä dildoja tai vastaavia olis varmasti kiva kokeilla naisen kanssa. Sormia, kieltä ja semmoista mä odottaisin.

Vaikka tuttavapiiriin kuuluukin näitä naisiinpäin kallellaan olevia, niin en haluaisi kuitenkaan itse kokeilla seksiä tuttavanaisen kanssa. Vaikka mies aina kiusaa mua näistä naisista ja myönnettävää on, että onhan sitä tosiaan tullut joskus mietittyä, millaista olis seksi juuri näiden neitosten kanssa. Jospa ne vois opettaa mulle vähän juttuja. Kuitenkin, miten sitä vois enää suhtautua täysin normaalisti sellaiseen henkilöön, kenen kanssa on tullut puuhailtua? Jotenkin nää jutut vaan on musta erotettavia. Mieluumin täysin vieras henkilö, kenen kanssa ei tarvitse enää tämän jälkeen olla yhteydessä, eikä törmätä missään. Karua ehkä, mutta jos haluaisin naisten välistä seksiä, tahtoisin yhden illan jutun, vaikken muuten kyseistä toimintamallia tuekkaan.


Syveneeköhän nää tyttöajatukset tästä vielä sille tasolle, että tulis uskallusta kokeilla jotain naisten kesken?

1 kommentti:

  1. Mielenkiinnolla odottelen, tuleeko tähän aiheeseen vielä jatkoa.

    -Kinkynautti

    VastaaPoista